Una sobre autonòmiques

Fa tot just 351 anys que el nostre país va entrar en el procés dolorós de pèrdua de les llibertats col·lectives. Fa 351 anys que lluitem contra Espanya i contra França per poder decidir llur voluntat. M’aferro aquests precedents per negar-me a pensar que el proper diumenge 28-N s’ha de decidir si el nostre país esdevé independent o mor a partir d’un vot a unes eleccions autonòmiques a una part del país.

Fa dies, potser mesos, que alguns s’empesquen com aconseguir el suport de l’Esquerra Independentista a aquestes eleccions. Potser, des de l’Assemblea Extraordinària de la CUP on es va decidir no concórrer -al meu entendre, amb bon criteri- a aquestes eleccions. Uns han enredat al PSAN i algun altre despistat, els altres no han tingut gaire sort, però la gran majoria segueix treballant al seu poble/ciutat per enfortir el projecte de l’esquerra independentista. El més important és que a partir del dia 29, tots els independentistes donin suport al partit que porta anys treballant per la independència poble a poble. A partir del dia 29, és el torn de la CUP.

Perquè lluny del parlament: La independència es guanya poble a poble!

Quant a nemo

En Nemo viu a les Corts (Barcelonès) i li diuen que viu en una democràcia plena de llibertats. Tot i això, ell es sent com un peix dins d\'una peixera...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Una sobre autonòmiques

  1. Fa dies, potser mesos, que alguns s’empesquen com aconseguir el suport de l’Esquerra Independentista a aquestes eleccions. Potser, des de l’Assemblea Extraordinària de la CUP on es va decidir no concórrer -al meu entendre, amb bon criteri- a aquestes eleccions. Uns han enredat al

  2. la independència poble a poble. A partir del dia 29, és el torn de la CUP.

  3. la independència poble a poble. A partir del dia 29, és el torn de la CUP.

  4. la independència poble a poble. A partir del dia 29, és el torn de la CUP.

Els comentaris estan tancats.