Epson SX100 en Ubuntu

Haig de confessar-ho, sempre havia sigut un enamorat de les impresores Canon, però des de que es van posar de moda les "multifunció", m’havia decantat per HP. Es per això que quan la família va adquirir una Epson (promoció Vanguardia), que tants problemes m’havien donat en el passat, s’em va fer tot una muntanya (coll de capçals!!). Tot i que no m’imaginava com de complicat podria ser configurar-la amb l’Ubuntu (llavors, la 8.04).

Després d’estar-ho provant amb els drivers "oficials" que Epson encarrega a una altre empresa (Avasys Corp.) i no sortir-me’n, vaig deixar-ho estar. Però avui, després de força temps, m’he posat a buscar una mica més per trobar la solució, i l’he trobat gràcies a aquest post i a l’eina Gutenprint!! 

Per cert, demà es celebra el Dia Mundial de la Llibertat en el Programari a les Corts!!

Quant a nemo

En Nemo viu a les Corts (Barcelonès) i li diuen que viu en una democràcia plena de llibertats. Tot i això, ell es sent com un peix dins d\'una peixera...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Epson SX100 en Ubuntu

 1. alba diu:

  I jo que em quedo, sense cap dubte, amb les HP…
  m’agrada que reinaguris el bloc!

 2. TocaVents diu:

  Hola, tinc el model SX115, fa 15 dies. M’ha funcionant a la primera amb ubuntu 9.10, cups i els drivers Avasys.

  Fa poc, vaig canviar Ubuntu per KUbuntu x64, el resultat el mateix, el mateix sistema es porta els drivers.

  He vist el teu bloc a la LM, m’ha fet gracia, i quan entro veig un ubunteru, hehehehehe.
  Salut ens veiem per la LM…

 3. Susancai diu:

  Molt bé! Això és bo. Gràcies per compartir!
  gaming laptop|gaming laptop|latex mattress

 4. Susancai diu:

  Molt bé! Això és bo. Gràcies per compartir! gaming laptop|gaming laptop|latex mattress

Els comentaris estan tancats.