Futbol i mileuristes…

Recentment s’ha fet oficial que el FC Barcelona, l’equip del barri, ha fitxat un nou davanter centre. Ell es diu Zlatan Ibrahimovic i els diaris esportius s’han afenyat a assenyalar que el davanter tenia tantes ganes de venir que s’ha rebaixat el sou.

Qualsevol persona que segueixi un poc aquest esport, segur que haura desconfiat d’aquesta afirmacio, i no anira gaire desancaminat. El que ha permes a aquest jugador "abaixar-se el sou" no es la seva voluntat de jugar al Barça, sino que a l’Estat Espanyol, els jugadors de futbol paguen menys impostos!! Pel que he sentit per la radio, mentre que un jugador a Italia paga el 40% del seu sou, a l’Estat Espanyol paga el 20%. Com pot ser?

"Fins a 17.360 euros a l’any s’aplicara una retencio del 24%. A partir de 17.360 i fins a 32.360, la retencio sera del 28%. De 32.360 fins als 52.360, la retencio sera de 37%. Amb igresos superiors a 52.360, el percentatge arriba fins el 43%. Si els igressos anuals no arriben a 9.000, aquest impost no es paga." 

No cal dir que em sembla injust que a un futbolista li retinguin menys percentatge que a una persona que cobra 1.200 euros al mes. Clar que, com que ara ens interessa, ningu diu res, no fos cas que ens quedessim sense la nostra nova estrella.

Quant a nemo

En Nemo viu a les Corts (Barcelonès) i li diuen que viu en una democràcia plena de llibertats. Tot i això, ell es sent com un peix dins d\'una peixera...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Futbol i mileuristes…

Els comentaris estan tancats.