Felicitats MusicaLliure.cat

La música lliure, i la música en català, esta d’enhorabona.

Diumenge va tornar a obrir el que era MusicaLliure.net, i ara és MusicaLliure.cat, un portal de promoció de la música lliure (música amb llicències Copyleft o Creative Commons) que es fa en català. Aquest portal és necessari per contrarestar les grans promocions que es dissenyen des de les grans discogràfiques estatals i internacionals, per bombardejar-nos amb la música que estem obligats a escoltar a les seves ràdios, als seus televisors i als seus centres comercials. Apart, és necessari oferir una alternativa a l’SGAE, aquesta societat que ens atraca cada cop que adquirim tecnologia, amb el seu cànon injust i indiscriminat.

Pel be de la cultura, per aturar la màfia de l’SGAE, consumiu, escolteu i promocioneu música lliure!!

Quant a nemo

En Nemo viu a les Corts (Barcelonès) i li diuen que viu en una democràcia plena de llibertats. Tot i això, ell es sent com un peix dins d\'una peixera...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Felicitats MusicaLliure.cat

  1. un anunci molt interessant, spasiboj

Els comentaris estan tancats.